UPDATE: Man overlijdt na ongeval tussen twee auto’s in Enschede

Enschede – Op vrijdagavond 21 november vond aan de Lossersestraat een ongeval plaats tussen twee personenauto’s waarbij een 85-jarige man uit Enschede om het leven kwam.

Een auto, bestuurd door een 26-jarige vrouw uit Enschede reed op de Lossersestraat komende uit de richting van Losser en gaande in de richting van Enschede. Een andere auto, bestuurd door een 85-jarige man uit Enschede reed op de Lonneker Molenweg afkomstig uit de richting van de Vegerweg en gaande in de richting van de Glanerbruggerweg.

Op het kruispunt Lossersestraat, Lonneker Molenweg en Glanerbruggerweg reed de 85-jarige man uit Enschede plots de weg op en kon de 26-jarige vrouw uit Enschede de auto, bestuurd door de 85-jarige man, niet meer ontwijken waarna er een aanrijding plaatsvond. In de auto van de 85-jarige man zat ook een 80-jarige vrouw uit Enschede. Beiden moesten door de brandweer uit hun voertuig worden bevrijd en werden door ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De 85-jarige man overleed later in het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

(bron: Politie)
(foto: 112Oldenzaal.nl)