Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst van de gemeente Dinkelland en Tubbergen: Hoe beveilig ik mijn woning?

Dinkelland/Tubbergen – Vraagt u zich weleens af of uw woning goed is beveiligd? Of wat u zelf kunt doen om veiliger te wonen? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst over inbraak, woningovervallen en babbeltrucs op 20 of 21 november 2013. Wacht niet tot het u overkomt, maar voorkom een nare ervaring.

De deur op slot en de ramen dicht zijn vanzelfsprekende zaken waar u ongetwijfeld goed op let. Maar wat kunt u nog meer doen om veilig te wonen? Op deze avond krijgt u tips hoe u het risico op een inbraak en woningoverval verkleint en hoe u babbeltrucs herkent.

De gemeenten Dinkelland en Tubbergen organiseren samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) een tweetal voorlichtingsavonden over inbraak, woningovervallen en babbeltrucs.
De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Dinkelland en Tubbergen.

Op woensdagavond 20 november 2013 om 19.00 uur zal de voorlichtingsavond plaatsvinden in de raadszaal van de gemeente Dinkelland in Denekamp. Op 21 november 2013 om 19.00 uur zal de voorlichtingsavond plaatsvinden in ‘t Oale Roadhoes in Tubbergen.

U bent van harte welkom op één van deze twee voorlichtingsavonden. Wij verzoeken u aan te melden via onderstaand e-mail adres, waarbij u aangeeft welke voorlichtingsavond u bij wilt wonen.

veiligheid@noaberkracht.nl onder vermelding van voorlichtingsavond inbraakpreventie.

(bron: gemeente Dinkelland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *