Wie vermoordde 13 jaar geleden lerares Diana Winkel uit Oldenzaal?

Oldenzaal – De 47-jarige tekenlerares Diana Winkel wordt door haar omgeving omschreven als een sociale vrouw, ze zet zich voor anderen in. Diana belt bijna elke dag met haar moeder in Amsterdam. Als Diana’s moeder haar dochter enkele dagen telefonisch niet te pakken krijgt, maakt ze zich zorgen.

24 oktober 2008
Op vrijdag 24 oktober 2008, volgende week 13 jaar geleden, gaat de zus van Diana daarom met de politie naar Diana’s woning. Ze komen daar tot de verschrikkelijke ontdekking dat Diana dood in de hal van haar woning ligt. Ze was toen al enkele dagen overleden. Ze is door messteken gedood.

Uit politieonderzoek blijkt dat Diana waarschijnlijk zelf de dader heeft binnengelaten. Er zijn meerdere verdachten, onder wie mannen met wie zij een relatie gehad zou hebben. Maar er is niet genoeg bewijs.

Al bijna 13 jaar leven nabestaanden met de vraag: waarom en door wie werd Diana vermoord? Heeft u meer informatie? Laat het alstublieft weten.

Hebt u informatie over de moord op Diana Winkel? U kunt die informatie delen met de politie via 0900-8844 of anoniem 0800-7000!

Voor tips die leiden naar de opsporing van deze zaak is een beloning van 20.000 euro uitgeloofd.

RTV-oost maakte vorig jaar een reportage: