Voor kapitaal gestolen bij bedrijfsinbraak in Oldenzaal; wie heeft informatie?

Oldenzaal – Bij het pand van Cannondale aan de Hanzepoort in Oldenzaal is in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 mei ingebroken. De dader of daders zijn vanaf de afrit Oldenzaal/Losser op de A1, via de sloot naar het pand gegaan. Daar hebben ze een gat in het dak geknipt en veel fietsonderdelen gestolen. Het gaat om onder meer krenken en derailleurs.

Mogelijk heeft er een bestelbusje gestaan op de afrit van de A1 met de alarmlichten aan en heeft/hebben de dader(s) vanaf daar de buit ingeladen. Er loopt namelijk een duidelijke loopspoor door de sloot tussen het bedrijf en afrit 33.

Vragen
Wie heeft er van donderdag 20 mei 17.00 uur op vrijdag 06.40 uur een voertuig zien staan in de omgeving van de afrit 33 Oldenzaal-Zuid. Of mogelijk personen zien lopen in de berm/langs de weg?

– Wie heeft tussen genoemde tijdstippen daar gereden met een dashcam waar beelden van een voertuig op zijn genomen?

– Wie heeft er eerder in de omgeving van het pand van Cannondale bijzonderheden gezien, verdachte personen of voertuigen waargenomen?

– Wie heeft ergens fietsonderdelen aangeboden gekregen of gezien (Marktplaats of ander platforms) die mogelijk afkomstig kunnen zijn van deze inbraak?

Heb je iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

(Bron: politie)