VIDEO: Meerdere gewonden na ongevallen op A1 bij Oldenzaal

Oldenzaal – Vanmorgen hebben er op de A1 bij Oldenzaal een meerdere aanrijdingen plaatsgevonden.

Omstreeks 8:00 uur werd de eerste aanrijding gemeld op de A1 tussen Oldenzaal Zuid en afslag Oldenzaal Noord, hierbij is één mevrouw gewond geraakt, zij is door ambulance personeel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie heeft haar thuis afgezet.

Vlak na deze aanrijding vond er twee kilometer terug op dezelfde rijbaan ook een ongeval plaats, als gevolg van de gladheid is er een auto op de zijkant in de vangrail terecht gekomen. Een tweede auto is met de voorzijde tegen de vangrail terecht gekomen. Een derde auto liep eveneens schade op.

Een ambulance heeft een persoon overgebracht naar het ziekenhuis. De autobaan bij Oldenzaal in de richting van Duitsland is afgesloten geweest.

Kort na het bovenstaande ongeval vond er op de weghelft Oldenzaal Noord naar Oldenzaal Zuid weer een aanrijding plaats, hierbij is één mevrouw gewond geraakt, zij is door ambulance personeel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Tijdens de afhandeling van het ongeval verloor een automobiliste de macht over het stuur, waarna zijn in de vangrail terecht kwam, ook haar auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd, zij raakte niet gewond.

Rijkswaterstaat adviseert mensen hun reis uit te stellen, omdat het op de wegen in Oost-Nederland verraderlijk glad is.

(foto: Gijs Huiskes | News United)
(video: SPS MEDIA)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!