Video: Man betrapt bij diefstal van toners bij bedrijf in Oldenzaal

Oldenzaal – Hij heeft er waarschijnlijk niet aan gedacht dat zijn actie gefilmd zou worden. Een dief in Oldenzaal heeft de pech dat een bedrijf dat handelt in kantoorartikelen net camera’s heeft opgehangen na een eerdere diefstal. Daardoor is haarscherp in beeld dat hij toners met een waarde van duizenden euro’s uit het magazijn steelt.

De eerste diefstal is begin november. Uit het magazijn van het bedrijf aan de Eektestraat in Oldenzaal verdwijnen de eerste toners. Die zijn speciaal voor grote print- en kopieerapparaten van Sharp en kosten al gauw duizend euro per stuk. De diefstal is voor het bedrijf aanleiding om camera’s te plaatsen in het magazijn.

Dankzij die camera’s is te zien dat op woensdag 7 december een man naar binnen sluipt. Al snel wordt duidelijk waar hij naar op zoek is: toners. Hij neemt flink wat dozen mee. In totaal is voor bijna 6000 euro aan toners gestolen in Oldenzaal.

De politie heeft nog geen idee wie de man is en hoopt op tips. Wie de man herkent of weet waar die toners te koop worden aangeboden: bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer). Volledig anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/

https://youtu.be/bQqhvGmI4FY

(Bron: Onder de loep)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!