Vervuild drinkwater Oldenzaal; MST hoopt maandag meer duidelijkheid te kunnen geven over afspraken

Oldenzaal – Maandag 6 september zal een aantal afspraken op de poliklinieken in Oldenzaal gewoon doorgaan. Donderdagavond meldde het waterbedrijf Vitens dat het drinkwater verontreinigd is met de E. coli bacterie. Uit voorzorg zijn de poliklinieken van het Medisch Spectrum Twente in Oldenzaal daarom vrijdag gesloten gebleven.

Hoewel maandag de verontreiniging nog niet verholpen zal zijn, doet MST er alles aan om zoveel mogelijk afspraken wel door te laten gaan onder gecontroleerde omstandigheden. Wanneer blijkt dat de afspraak niet doorgaat, neemt MST contact op met de patiënt. Dan wordt een nieuwe afspraak gepland of een andere locatie afgesproken. Daarnaast hebben we maatregelen getroffen waardoor de patiëntveiligheid de komende week niet in gevaar komt.

Maandag hoopt MST meer duidelijkheid te kunnen geven over de afspraken die dinsdag en de daaropvolgende dag plaatsvinden.

(Bron: MST)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!