UPDATE: Twee personen omgekomen bij aanrijding in Fleringen

Fleringen – De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt naar de N343 in Fleringen. Ter plaatse heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een auto. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder de macht over het stuur verloren, heeft enkele verkeersborden en bomen geraakt en is tot stilstand gekomen in een greppel aan de andere zijde van de weg.


Bij de aanrijding zijn twee personen om het leven gekomen en één persoons is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De weg tussen Fleringen en Tubbergen is uren geheel afgesloten geweest voor al het verkeer.

Omdat het vermoede bestond dat er nog een slachtoffer zou zijn heeft er een zoektocht plaatsgevonden in onder andere, omliggende weilanden en bosgebieden. Hierbij werdt ook een politiehelikopter ingezet. Er is verder niemand aangetroffen.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoekt naar de oorzaak en toedracht van het ongeval. Een traumahelikopter die onderweg was naar het ongeval is in de lucht gecanceld.

(foto: Dennis Nengerman | News United)
(foto: Clemens Brughuis | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!