Video: 88-jarige vrouw uit Oldenzaal levensbedreigend gewond na aanrijding met taxi 

Oldenzaal – Op vrijdag 24 juni omstreeks 16.46 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een aanrijding tussen een vrouw op een fiets en een bestuurster van een taxi op de Beatrixstraat in Oldenzaal.

De agenten troffen een zwaar gewonde 88-jarige vrouw uit Oldenzaal aan die met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis. De taxichauffeuse betrof een 25-jarige vrouw uit Enschede. Het ongeval vond plaats op de kruising Beatrixstraat met de Prins Hendrikstraat.

De taxi reed over de Beatrixstraat en kwam uit de richting van de Wilhelminastraat. Zij wilde in de richting van de Spoorstraat rijden. Kort na het passeren van de kruising met de Prins Hendrikstraat/Watertorenstraat kwam zij in botsing met de 88-jarige vrouw op de fiets. De vrouw fietste ook over de Beatrixtraat en kwam uit de richting van de Spoorstraat. Zij wilde richting de Watertorenstraat.

Wat de toedracht van de aanrijding is geweest wordt onderzocht door de verkeersongevallenanalisten van de politie. Zowel de taxi als de fiets zijn door de politie meegenomen voor nader onderzoek.

De situatie van de 88-jarige is nog steeds zeer levensbedreigend.

(bron: politie)