UPDATE: 33-jarige Oldenzaler Jordie zwaargewond na laffe mishandeling Zuid Berghuizen

Oldenzaal – De 33-jarige Oldenzaler Jordie is zaterdagavond zwaargewond geraakt na een mishandeling voor chinees afhaalcentrum Diamant aan de Burgemeester Wallerstraat in zijn woonplaats.

Volgens de TC-Tubantia wilde de Oldenzaler bami halen bij het Eethuis toen hij opmerkte hoe een oudere vrouw door een drietal mannen werd beledigd en bedreigd. Hij sprak de mannen op hun gedrag aan.

Jordie werd door drie mannen belaagd van wie eentje volledig door het lint ging en het slachtoffer sloeg en schopte. Hij ging daar zelfs mee door toen de Jordie weerloos op de grond lag. Hij liep een zware hersenschudding op, moet zijn tanden missen en kreeg diepe wonden in zijn gezicht. Volgens getuigen is het slachtoffer 30 minuten buiten bewustzijn zijn geweest.

De politie heeft een van de drie verdachten, de 19-jarige Ali H. uit Enschede aangehouden.

(bron: TC-Tubantia)
(foto bloedsporen van mishandeling: Erwin Waanders)

PERSBERICHT POLITIE:

Oldenzaal – Op zaterdag 31 mei omstreeks 19.00 uur werd er in de Burgermeester Wallerstraat een 33-jarige Oldenzaler mishandeld. De man raakte door de mishandeling bewusteloos en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De dader, een 19-jarige man uit Enschede, meldde zich aan het bureau van politie te Oldenzaal. Hij werd aangehouden en ingesloten in het arrestantencomplex te Borne. De politie stelt een onderzoek in.

(bron: politie)