Risico op oververhitting met mogelijk brandgevaar bij enkele modellen vaatwassers

PERSBERICHT BSH Huishoudapparaten B.V.

Bent u in het bezit van een Bosch, Constructa, Neff, Siemens afwasmachine, neem dan de maatregelen zoals vermeld in deze veiligheidswaarschuwing:

We hebben ontdekt dat een elektrisch onderdeel van een beperkt aantal Bosch, Constructa, Neff, Siemens afwasmachines, dat geproduceerd is tussen 1999 en 2005, oververhit kan raken. Dit kan in zeer zeldzame gevallen potentieel brandgevaar opleveren.

Omdat wij bij al onze producten naar de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid streven, hebben wij deze vrijwillige veiligheidsactie op touw gezet. Wij betreuren het ongemak dat deze actie voor u met zich meebrengt. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en geduld.

Om te controleren of deze actie ook betrekking heeft op uw afwasmachine, neemt u de volgende stappen:

  • Controleer het merk, het modelnummer (E. Nr), FD-nummer en serienummer, die u kunt vinden aan de binnenkant van het deurpaneel van de afwasmachine.

typeplate

Het model-, FD- en serienummer kan worden gevonden bovenop óf aan de linkerbovenkant van het deurpaneel van de afwasmachine.
Om uit te zoeken of voor uw afwasmachine deze veiligheidsactie geldt, dienen alle drie de velden op deze site te worden ingevuld: https://dishcareaction.com/nl-nl

U kunt ook gratis contact op met ons contact center 00800-19081908.
We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur, ook in het weekend.

Deze veiligheidswaarschuwing heeft betrekking op slechts een beperkt aantal afwasmachines en geldt niet voor andere Bosch, Constructa, Neff, Siemens apparaten.

bron:
BSH Huishoudapparaten B.V.
Postbus 259 2130 AG Hoofddorp

Tips, foto’s of videobeelden? Mail ons: info@112Oldenzaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *