Politie: ‘Vondst gps-tracker en dodelijk ongeval Oldenzaalseweg staan los van elkaar’

Reutum – De auto van de vrouw uit Tubbergen, die vorige week bij een ongeluk op de N343 om het leven kwam, was technisch in orde. Dat meldt de Twentsche Courant Tubantia.

Een dag voor het ongeluk werd er een gps-volgsysteem bij haar auto gevonden, maar dat moet volgens de politie los worden gezien van het dodelijke ongeluk.

Systeem ingeleverd bij de politie
De gps-tracker werd onder de auto van de vrouw gevonden en werd ook meteen weggehaald. Met het apparaatje kan er via een gps-verbinding bekeken worden waar het voertuig zich bevindt.
Het systeem werd ingeleverd bij de politie, die een onderzoek instelde. Ook zou er na het ongeluk een melding bij de politie zijn binnengekomen dat de auto gesaboteerd zou zijn.

Geen sprake van sabotage
Uit onderzoek van de politie blijkt nu dat de technische staat van de auto prima was. Ook is er geen sprake van sabotage van de auto. Wie de gps-tracker onder de auto heeft geplaatst, is nog onduidelijk.
De vrouw botste vorige week dinsdag aan het eind van de middag tegen een vrachtwagen op. Haar auto kwam op de kant terecht. Ze overleed later aan haar verwondingen.

(bron: RTV-Oost)