Persbericht politie: Man neergestoken in Losser

Losser – De politie hield op woensdag 9 juli in Enschede een 64-jarige Enschedeër aan. De man wordt ervan verdacht dat hij op de Gronausestraat in Losser een 20-jarige man uit Almelo neerstak na onenigheid over zijn rijgedrag.

Omstreeks 13.15 uur kreeg de politie een melding dat er iemand was neergestoken op de Gronausestraat. De verdachte was gevlucht en het slachtoffer zou zijn doorgereden naar een woning in Overdinkel, waar 112 werd gebeld. Agenten troffen in de woning een gewonde man aan. Hij en zijn bijrijdster verklaarden dat ze vanuit Glanerbrug richting Losser voor een rode Suzuki reden. De bestuurder van deze auto reed zeer dicht op zijn bumper. Op de Gronausestraat haalde de bestuurder van Suzuki de auto van de Almeloër in en dwong hem tot stoppen. Vervolgens ontstond er een woordenwisseling waarna de bestuurder van de Suzuki de Almeloër stak met een steekwapen. De bestuurder ging er vandoor.

Direct gingen agenten op zoek naar de auto. Burgers werd via burgernet en twitter gevraagd uit te kijken naar de auto. Omstreeks 15.00 uur troffen agenten de auto en de man aan nabij zijn woning in Enschede. Hij werd op straat aangehouden en is overgebracht naar het arrestantencentrum. De gewonde Almeloër is naar het ziekenhuis gebracht. Hij moet in ieder geval een nacht ter observatie blijven.

(bron: politie)