Opnieuw fietsen gestolen treinstation Oldenzaal

Oldenzaal – In de avond/nacht van vrijdag 29 november op zaterdag 30 november zijn opnieuw fietsen gestolen vanuit de fietsenstalling bij het treinstation aan de stationstraat in Oldenzaal.

Het betreffen twee herenfietsen van het merk Batavus model Jakima, kleur zilver/zwart en merk Trek, kleur zwart met een opvallend roodgekleurd zadel.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie in Oldenzaal via 0900-8844.
 
Artikel 23-11-2013 
Fietsendief actief rond treinstation Oldenzaal
Oldenzaal – Gisteravond zijn vanuit de fietsenstalling van het treinstation aan de Stationstraat in Oldenzaal verschillende fietsen gestolen. De redactie van 112Oldenzaal heeft deze morgen al 5 meldingen ontvangen.

In alle gevallen waren de fietsen op slot gezet door middel van een ringslot. In 2 gevallen waren de fietsen extra beveiligt met een kettingslot.

Bent u getuige geweest van deze diefstallen of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie in Oldenzaal, bereikbaar op 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar op 0800-7000.

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *