Twee gewonden bij ongeval A1 t.h.v. Oldenzaal

Oldenzaal – Donderdagavond 7 november zijn bij een verkeersongeval op de A1 (richting Amsterdam), oprit Hanzepoort twee automobilisten gewond geraakt. Zij werden per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Een vrachtwagen reed vanaf deze oprit de A1 op. Een op de afrit achter hem rijdende autobestuurder haalde hem bij het oprijden in en ging gelijk naar de binnenste rijstrook. Een vanuit de richting Duitsland komende automobilist, die niet meer kon afremmen, probeerde beide auto’s te ontwijken. Mogelijk kwam hij met zowel de persoonauto als de vrachtwagen in botsing. Vervolgens rijdt een derde personenauto, ook afkomstig uit de richting Duitsland op de botsende auto’s. De bestuurders van de eerst botsende personenauto’s raakten gewond. Er was sprake van veel materiële schade. Het verkeer werd geruime tijd omgeleid. Naar de toedracht van het ongeval wordt een ander onderzoek ingesteld.

(Bron: politie)
(Foto’s: 112oldenzaal.nl)
(Video: Gijs Huiskes)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *