Oldenzalers aangehouden bij massale vechtpartij in Enschede

Enschede – Gisterenavond (1e kerstdag) rond 20.00 uur kwam er bij de meldkamer van de politie een melding binnen van een vechtpartij op de kruising van de Wethouder Elhorststraat en de Wethouder Beversstraat in Enschede. Het zou gaan om een grote vechtpartij waarbij mogelijk wapens gebruikt zouden worden.

Diverse eenheden zijn hierop door de meldkamer richting de locatie gestuurd. De eerste agenten die ter plaatse kwamen troffen een grote groep van ongeveer 30 personen aan die op dat moment nog aan het vechten waren. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van een houten knuppel. De agenten hadden grote moeite de partijen te scheiden. Nadat dit uiteindelijk was gelukt, bleek dat er diverse mensen gewond waren geraakt.

Na de eerste verhalen op straat aangehoord te hebben, werd door de politie besloten om 4 verdachten aan te houden. Het gaat hierbij om 2 mannen uit Hengelo en een man en een vrouw uit Oldenzaal. De man uit Oldenzaal is minderjarig.

De politie is op zoek naar getuigen. Omdat het ging om een grote vechtpartij, heeft deze wellicht veel aandacht getrokken. Misschien zijn er wel mensen die de situatie gefilmd en/of gefotografeerd hebben.

Heb je iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.