Korte politieberichten Losser / De Lutte

  • Op maandag 9 september vond er op de Enschedesestraat in Losser een kop-staat aanrijding plaats.
  • Op maandag 9 september omstreeks 21.00 uur fietste een meisje op de Scholtinkstraat richting de Sportlaan. Ter hoogte van de kruising met de Smitsbreeweg/Braakstraat werd de fietster aan de achterzijde van haar fiets geraakt door een personenauto. De fietsster kwam hierdoor ten val. De bestuurder van de auto is met hoge snelheid weggereden.  De fietser heeft letsel aan haar been opgelopen. Eventuele getuigen van deze aanrijding worden gevraagd zich te melden bij de politie via 0900-8844.
  • Op maandag 9 september raakte een auto op de Voswinkelweg in Losser door de regen in de slip en belandde in de sloot. Hierbij zijn geen gewonden gevallen. De auto liep schade op.
  • Op dinsdag 10 september viel op de Bentheimerstraat in De Lutte een auto op omdat deze de toegestane snelheid ruim overschreed. Bij controle bleek de auto verzekerd te zijn. Volgends de bestuurder zou dit wel het geval zijn. De bestuurder krijgt 14 dagen de tijd om aan te tonen dat de auto wel verzekerd was.
  • Op woensdag 11 september zijn er in Losser twee inbraken gepleegd. Het ging om inbraken in de Meester Snelschool aan de Diepenbrocklaan 39 en om de huisartsenpraktijk aan de Lutterstraat. Heeft u iets gezien of weet u meer? Bel de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

(bron: politie)