Gewonde bij drie aanrijdingen op N18 in Enschede; lange file naar Freshtival

Enschede – Vanmiddag hebben er op N18 in Enschede drie aanrijdingen plaatsgevonden. De aanrijdingen zorgden voor een lange file richting Freshtival. Bij de aanrijding raakte één persoon gewond.

Op de N18 in Enschede vonden vanmiddag drie aanrijdingen plaats. De eerste aanrijding vond plaats net buiten Usselo. Dit betrof een kopstaart aanrijding waarbij voor zover bekend een auto is afgesleept.

De tweede aanrijding betrof een aanrijding tussen een auto een motorrijder. Bij deze aanrijding is de motorrijder onderuit gegaan waarbij hij een kliko, die langs de kant weg stond, heeft geraakt. Een motorrijder is hierbij gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Een hond die op één van de voertuigen zat is gecontroleerd door de dierenambulance omdat deze een wond had opgelopen aan een pootje.

De derde aanrijding, een kopstaart aanrijding vond plaats op de kruising met de Usselerrondweg. Hierbij raakte niemand gewond. Als gevolg van de aanrijdingen ontstond er een enorme file richting Het Rutbeek waar op dit moment het festival Freshtival plaatsvindt. De weg was rond 16:30 weer vrij voor het verkeer.

(bron en foto’s: 112Twente | www.112Twente.nl)