20-jarige vrouw raakt gewond bij straatroof, politie zoekt getuigen

Borne – De politie in Borne is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond op zaterdagochtend 19 september in het tunneltje onder de Deurningerstraat.

Een 20-jarige inwoonster van Hengelo werd tussen 07.15 en 07.30 uur beroofd toen zij vanaf het Bartelinkslaantje via het tunneltje richting de Torenlaan fietste. Uit tegenovergestelde richting kwam een onbekende man aanrijden die haar van haar fiets duwde. Hierbij raakte de vrouw lichtgewond en buiten bewustzijn. De vrouw werd om 07.30 uur door passanten aangetroffen. Toen zij weer bij kennis kwam, bleek ze te zijn bestolen.

Getuigen gezocht!
Helaas kon het slachtoffer slechts een summier signalement van de verdachte geven. Het zou gaan om een man tussen de 25 en 45 jaar met een getinte huidskleur die vanuit de richting Torenlaan richting het Bartelinkslaantje fietste. De politie roept eventuele getuigen dringend op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

(bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!