Foto: Politie treft naakte psychiatrisch patient onder het bloed aan in buitengebied van Lattrop

Dinkelland – Vannacht kreeg de politie een melding dat er een naakte man in het buitengebied van Lattrop zou lopen. Ter plaatse zagen de agenten de man lopen bij de Frensdorferweg. De man verkeerde in een zwaar verwarde toestand, zat onder het bloed van een snee, schrammen en krassen en had geen kleding aan.

De man, die Duitstalig bleek te zijn, vertelde een onsamenhangend en warrig verhaal. Bij navraag bleek hij een psychiatrisch patient te zijn. Omdat de man zoveel letsel had en hoogstwaarschijnlijk onderkoeld was heeft de politie een ambulance laten komen. In dit geval kwam een Duitse ambulance. Zij hebben de man meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie wil nog wel opmerken dat ze mensen hebben gesproken die verklaarden de man al wel te hebben gezien maar hiervoor niet de politie hadden gebeld. Hiervoor mag natuurlijk altijd gebeld worden, aldus de politie.

(bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!