foto 5: Man veroorzaakt aanrijding Enschedesestraat Oldenzaal en wordt aangehouden, brandweer bevrijdt vier slachtoffers uit auto

Oldenzaal – De politie heeft 23 mei een 22-jarige Enschedese automobilist aangehouden voor het veroorzaken van een aanrijding met letsel en het doorrijden na de aanrijding.

Rond 15.00 uur staat een auto met vier inzittenden te wachten voor het rode verkeerslicht Enschedesestraat met de Eektestraat. De achteropkomende automobilist kan, om nog onbekende oorzaak, niet op tijd stoppen en rijdt achterop de wachtende auto. De veroorzaker van de aanrijding stapt niet uit maar rijdt weg in de richting van Enschede. Hier kan hij mede dankzij goede getuigenverklaringen niet veel later worden aangehouden. De vier inzittenden van de auto worden door de brandweer uit hun voertuig bevrijd. Drie inzittenden kunnen ter plekke door medewerkers van de ambulance worden behandeld, één passagier moet met onbekend letsel worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoekt de toedracht. De veroorzakende automobilist, een 22-jarige Enschedeër, is voor verhoor ingesloten.

Op het moment van uitgaan van dit bericht zijn de personalia van betrokkenen nog niet bekend.

(bron: politie)
(foto: 112Twente | www.112Twente.nl)