UPDATE: Ernstig ongeval in Oldenzaal; politie ook vanmiddag nog bezig met onderzoek

Oldenzaal – De politie is ook vanmiddag nog bezig met het onderzoek naar aanleiding van het ernstige ongeval op het kruispunt Essenlaan en de N343 in Oldenzaal. De politie doet onder andere onderzoek naar de verkeersregelinstallatie.

De hulpdiensten kregen in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02:13 uur een melding van een aanrijding op de Essenlaan in Oldenzaal. Ter plaatse bleek er een ernstig ongeval plaats te hebben gevonden op het kruispunt Essenlaan/Oude Oldenzaalsestraat (N343). Door nog onbekende oorzaak is er een aanrijding ontstaan tussen een fietser en een bestelbus.

De fietser is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

Het kruispunt is uren lang afgesloten geweest in verband met het onderzoek. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoekt naar de oorzaak en toedracht van het ongeval.

De bestuurder van de bestelbus is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Volgens de politie is dit een standaardprocedure na een ernstige aanrijding.

(foto: Rick Bouwhuis | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal! Volg ons ook op Facebook!