Parkeerboetes Wandel4daagse Oldenzaal blijven staan; geen sponsoring voor goede doel

Oldenzaal – De stichting Wandel4daagse Oldenzaal is ronduit verbolgen dat ze de boetes moeten betalen die werden uitgeschreven op de slotavond van de wandelvierdaagse op 22 mei in het centrum van Oldenzaal.

Parkeerwachters in Oldenzaal schreven drie boetes uit, waaronder voor de bus van de wandelvierdaagse en de transporter van het Draaiorgel ’t Piepenrek welke hier stond voor de binnenkomst van de wandelaars.

De stichting laat het volgende via Facebook weten:

“De bekeuringen a €97,50 blijven staan! Zowel de 2 van ons als die van het Piepenrek. Dit terwijl onze bus om 20:15 uur nog midden tussen de wandelaars op een andere locatie stond is de bekeuring uitgeschreven om 20:28 uur. De bus was om 20:27 uur op de bewuste locatie. De parkeerbeheerder schreef direct de bekeuring uit.

Hierdoor zullen wij geen sponsoring geven aan het gekozen “goede doel” Jeugdcircus Tubantino. Aangezien wij onder voorbehoud van de financiële positie een bedrag schenken.

Met dit vasthoudende parkeerbeleid kun je stellen dat de gemeente, ondanks de 2,2 miljoen winst, geen enkel medeleven heeft met vrijwilligers die voor de gemeenschap een evenement organiseren of opleuken.

Oldenzaal promotie?

Op de foto staat de bus om 20:10 uur nog midden tussen de vertrekkende wandelaars”.

(Bron: Wandel4daagse Oldenzaal)