Agent in vrije tijd achtervolgt brutale fietsendief in Oldenzaal

Oldenzaal – Toen een agent in zijn vrije tijd vanmiddag rond 14:50 uur boodschappen deed in Oldenzaal, zag hij aan de Steenstraat een man die in opdracht van het Openbaar Ministerie nog moest worden aangehouden.

De agent draaide zijn auto en zag dat de man die aangehouden moest worden om zich heen keek en vervolgens, zonder blikken of blozen, een E-bike wegnam en in de kofferbak van zijn auto legde. Hierop vertrok de man in de richting van Enschede.

De agent is de man gevolgd en heeft tegelijkertijd contact opgenomen met de agenten die in dienst waren. Deze hebben de 36-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan de Oldenzaalsestraat in Enschede aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne.

Met de eigenaar van de E-bike, een 89-jarige man uit Oldenzaal, is afgesproken dat zijn fiets morgen bij hem teruggebracht wordt. Hij is namelijk slecht ter been.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!