Politie haalt drank- en drugsrijders van de weg in Oldenzaal en Agelo

Oldenzaal/Agelo – Afgelopen nacht is er door agenten in Oldenzaal en Agelo gecontroleerd op het rijden onder invloed.

Op de Enschedesestraat in Oldenzaal zijn 30 voorbijgangers gecontroleerd, waarbij één bestuurder onder invloed bleek. De 23-jarige man reed op zijn onverzekerde snorfiets en testte positief op THC, cocaïne en amfetamine. Er is een bloedproef afgenomen en een rijverbod van 24 uur opgelegd. Als de man niet binnen 14 dagen aantoont dat het voertuig wel verzekerd was, volgt daar ook een proces-verbaal voor.

In Agelo werd een snorfiets met een wit achterlicht en lekke achterband gecontroleerd. De bestuurder bleek een 15-jarige jongen zonder rijbewijs en reed met 325 ug/l alcohol. Voor beide feiten is proces-verbaal opgemaakt.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06 - 24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s. 112-berichtendienst
WhatsApp Tip ons!