44-jarige vrouw beroofd op Ootmarsumsestraat Oldenzaal, getuigen gezocht

Oldenzaal – In de nacht van zondag 3 op maandag 4 augustus is een 44-jarige inwoonster van Oldenzaal beroofd op de Ootmarsumsestraat in Oldenzaal. De politie zoekt getuigen van deze straatroof.

De vrouw parkeerde omstreeks 03.30 uur haar auto op de parkeerplaats op de Ootmarsumsestraat. Toen zij uitstapte, kwam er een man aanlopen. Hij probeerde de handtas van de vrouw weg te nemen. Er ontstond wat duw- en trekwerk, waarna de vrouw ten val kwam. De man liep weg in de richting van de Aldi supermarkt. De vrouw alarmeerde direct de politie.

Van de dader is een summier signalement bekend. De dader was donker gekleed en droeg een donkere doek of sjaal voor zijn gezicht.

Een getuige werd omstreeks 03.30 uur wakker en zag dat een persoon aan kwam rennen richting de Aldi. Even later reed vanaf de parkeerplaats bij de Aldi een auto weg. Het kan zijn dat de dader hierin is weggevlucht. Mensen die iets hebben gezien of die informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000!

(bron: politie)
(foto: archief | 112Oldenzaal.nl)