Hulsbeek op Hemelvaartsdag niet toegankelijk

Oldenzaal – Op Hemelvaartsdag is er geen mogelijkheid voor dagrecreatie op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Deze dag is het binnenterrein van Het Hulsbeek niet toegankelijk.

Het binnenterrein betreft de zonneweides, stranden en visvijver. De parkeerplaatsen zijn deze dag ook afgesloten.

Het Hulsbeek verwacht op Hemelvaartsdag teveel bezoekers voor dagrecreatie op het park. Deze drukte past niet bij de algemene maatregelen die er zijn voor de bestrijding van het coronavirus, zoals voldoende afstand tot elkaar houden. Daarom is in overleg met gemeente Oldenzaal en Veiligheidsregio Twente besloten, dat het binnenterrein van het park op Hemelvaartsdag niet open is voor dagrecreatie en zijn de parkeerplaatsen 1,2,3, 4 en 5 afgesloten. Hierop zal ook worden toegezien.

De doorgaande weg (Oude Almeloseweg) over het park is open voor automobilisten en fietsers. Ook kunnen fietsers het doorgaande fietspad gebruiken. Het is op Hemelvaartsdag niet toegestaan recreatief te wandelen en te fietsen op het park.

(Bron: Hulsbeek)
(foto: Dennis Nengerman | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Oldenzaal!  Volg ons ook op Facebook!