27 juli, 2021

Mannen uit Hengelo en Oldenzaal aangehouden na afpersing met wapen

Hengelo/Oldenzaal – Woensdag 23 juni kreeg de politie een melding dat een persoon onder bedreiging van een wapen geld moest af afstaan. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gegaan.

Onderweg troffen agenten twee personen aan die aan het signalement voldeden. Andere agenten spraken met de melder. Uit dit gesprek bleek dat de twee personen die de agenten staande hadden gehouden inderdaad de personen waren die aangever hadden gedreigd.

Hierop zijn beide personen, een 20-jarige man uit Oldenzaal en een 18jarige man uit Hengelo, aangehouden. Na aanhouding bleek dat één van de personen een wapen bij zich had. Beide verdachten zijn over gebracht naar het arrestantencomplex in Borne. De recherche onderzoekt de zaak.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp/Telegram: 06-24684900 | info@112Oldenzaal.nl
Light Dark Dark Light