112-berichtendienst


Wil jij het laatste 112-nieuws uit Oldenzaal direct via de berichtendienst Whatsapp op je smartphone ontvangen? Dat kan!

Je hebt de keuze uit de volgende 2 diensten:
Prio 1 – Al het 112-nieuws 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Prio 3 – 1x per dag een samenvatting van al het nieuws van de dag om ca. 21:00 uur.

Stuur een WhatsApp-bericht met je keuze (prio 1 of prio 3) naar telefoonnummer 06-24684900 (link naar WhatsApp)Wij zullen je dan binnen 48 uur toevoegen aan de 112-berichtendienst van 112Oldenzaal.nl.

Let op: Voor het ontvangen van berichten via onze 112-berichtendienst dien je het nummer 06-24684900 toe te voegen aan je adresboek op je telefoon. Alleen dan is het mogelijk om berichten te ontvangen. Je telefoonnummer zal alleen voor onze dienst worden gebruik en zal niet met derden worden gedeeld!

Algemene Voorwaarden

Heb je nog vragen over deze berichtendienst of wil je je afmelden? Stuur dan een e-mail naar: info@112oldenzaal.nl of neem contact op via WhatsApp.

Uiteraard is het ook mogelijk om via ons nummer tips door te geven. Alle informatie die je ons geeft wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Andere deelnemers van deze WhatsApp-dienst kunnen je nummer of profiel niet zien. Je komt niet in een groepsapp: je communiceert één op één met de redactie van 112Oldenzaal.nl.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06 - 24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s. 112-berichtendienst