Scooterbestuurder vlucht voor politie in Hengelo en gooid mes weg

Hengelo – Vanavond reed de politie over de Noordelijke Esweg in Hengelo, toen hun oog viel op een scooterbestuurder die zonder helm op een naastgelegen weggetje richting een schoolplein reed. Toen agenten de scooterbestuurder wilden controleren nam de bestuurder de benen. Na een korte achtervolging van ongeveer 100 meter wisten ze de bestuurder staande te houden. Hierop werd duidelijk dat de man niet in bezit was van een geldig rijbewijs.

Teruggekomen bij de scooter zagen agenten een klapmes liggen die 10 meter van de scooter lag. De bestuurder gaf aan dat hij het mes tijdens de vlucht weggegooid had.

Hierop is de man gearresteerd en overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? info@112Oldenzaal.nl